U Rumuniji otkriveno 4 miliona mrtvih birača!!! Čari Zapadne demokratije: Predsednički kandidat u Rumuniji otkrio milione mrtvih „glasača“

румуни су мала бебе за србију по том питању

када би се код нас уредили бирачки спискови режим би имао толико гласова да пређе цензус

тихи и кежуал би сутра остали без сендвича

Kao što je Nikolić pobedio ...tri sata..pre zatvaranja...BM.

Tri sata pre zatvaranje birališta zvaničnici EU čestitali pobedu "novoizabranom predsedniku" Tomislavu Nikoliću. Da li su Van Rompej i Baroso vidoviti ili se radi o nečem drugom, ostaće misterija

ај да ми мало ѕавиримо овде па да видимо колко покојника са правом гласа код нас има

изненадићеш се!

https://upit.birackispisak.gov.rs/Verifikacija

Opština Šid ima 23.000 stanovnika i 29.000 glasača. Sam Bog zna koliko su upisali fantomskih Mandova po onim sremskim selima.
Šid ne bi smeo da ima više od 18.000 glasača.
Što je najgore, opozicija iako ima kontrolore na izborima po tim mestima, oni su ili kupljeni, ucenjeni ili zastrašeni, od strane lokalnih moćnika da potpišu zapisnik koji im se diktira. Sve bude čisto.
Rumuni su barem utvrdili da imaju 4 miliona mrtvih glasača. U Srbiji režim ne dopušta da bilo ko petlja po biračkim spiskovima. Oni su za režim El Dorado.
Okupacija.

Ja sam šokiran!!!
Добро је, код нас нема ниједног мртвог Бирача.
Председник Републике Србије, господин Александар Вучић је до савршенства средио бирачки списак .

Back
OSZAR »