U ćacilendu njih 15

Prolazio sam u trenutku dok su defilovali zvezdaši kroz srpskih vladara. Na onoj ogradi je bilo okupljeno njih 15 koji su gledali kolonu. Zar nije bolesno da 15 indijanaca zauzme ceo javni park i uništi?!?? Kada će narod reagovati?

Autorska tema.
Ćacilend služi da se okupira prostor ispred Novog dvora i Skupštine. A ne da u njemu uvek boravi dvesta ljudi. :D

Kad dođe vest da bi studenti mogli da se okupe, onda Av naredi: Ćaci Pavlović - trk u Ćacilend. Vladimir Mandić - brzo u Ćacilend. Žika Legijin Crnogorac - U Ćacilend! :D

Prolazio sam u trenutku dok su defilovali zvezdaši kroz srpskih vladara. Na onoj ogradi je bilo okupljeno njih 15 koji su gledali kolonu. Zar nije bolesno da 15 indijanaca zauzme ceo javni park i uništi?!?? Kada će narod reagovati?

Autorska tema.
Od njih 15, 5 nije proslo pored fakulteta, 5 je preko 40 godina....
A onih preostalih 5 su veciti studenti ko vukadin djokovic. pre deset god upisao i nije zavrsio, ali je do sad bio aktivista u svim sluzbinim strankama od nade, Jeremica, poksa do sns jurisnika...

Нема правих Ћација ни пет, шест !
Херој Милош и пар другара.

Људи тамо су подршка,
као што сам тренутно и ја.

Србија ће бити Француска, Немачка, Кина, Америка, Данска, Русија
кад Ћација буде већина а Понављача мањина.

Не очекујем да разумеш шта сам написао.

Pa kad su Srbi branili cast i postenje......
Jel zna neko?

To uvek sacekaju da taj jedan pokaze da pobedjuje i onda se pridruze....
Nesto izmedju CG i HR , po postupcima...

Ali zato ima budala koliko hoces koji se busaju da su casni i posteni , a uvek je neka trulez tu u pitanju, kompleksi , neko pretvaranje, neka gordost i snobizam..

Nikad elitizam ili samo odbrana svog morala...

To je lična garda predsednika i zato su tu. Kad nemaš podršku građana i nisi skroz siguran u zvanične institucije kojima u nezgodnom trenutku može da proradi svest, onda moraš da imaš huligansku zaštitu u blizini. Koga briga za park.

Back
OSZAR »