Tramp: Srbija se spremala da objavi rat tzv. Kosovu - mi smo to sprecili

Ако је истина, значи да имамо ***** на власти.

Боје се Америке.
A nije istina da se Srbi u.s.rase od te iste Amerike 1999-t i kapitulirase dok si rekao sex (seks)? I da evo 25 godina kasnije neki na ovom forumu ne mogu da se opasulje dan-danas, USA im i dalje kriva za sve.

Da napomenem, 16 godina posle II sv.rata bivsa SFRJ je zaboravila sve sto su YU radili Nemci te im je pocela da salje armije radnika u gastarbajeraj...

Bar za neku nijansu mi je lakse kada skapiram da zivimo u vremenima kada pajaci operisani od mozga (nablaze receno) mogu da zasednu na celo vlasti cak i u najmocnijoj drzavi sveta koja se nominalno kiti i hvali svojom demokratijom.
Pajac operisan od mozga za razliku od tebe je zvrsio neke skole koje ti nisi, niti ces. Pajac operisanog mozga je napravio neku karijeru i u shoubiznisu, ti nisi niti ces. Pajac je takodje napravio neke milijarde $ a ti nisi niti ces. Pajac je napravio i politicku karijeru iako ga od starta njegovog prvog mandata blate, podmecu mu, pokusavaju da ga smene, da ga osude i na kraju se vrati i razori DS kao sto ih je jos Regan zadnji put razorio.

Da, i pajacu operisanog od mozga na poklonjenje dolaze svi na ovom svetu koji nesto znace, tebi ne i nece nikada.

Pa kako izgleda poredjenje izmedju pajaca operisanog od mozga i recimo tebe na ovom forumu? Nikako na njegovu stetu. U realnom svetu ne mzoete ni da udjete u poredjenje.

(ovo sve je pobrojano da vidimo koja razlika je izmedju pajaca i tebe)

No, na, stranu da li ti se neko svidja ili ne politicki, aposlutno je ruzno i irelevantno da ga proglasavas idiotom ili pajacom, to vise govori o tebi nego o njemu.

autor novog besteselera u kini
A taj. Pa ja mislo da nisu frendovi.
Ako jesu, baš je baraba ovaj Tramp, pa zar onako da ispali frenda svog na Floridu?
E sad će da čuje: Živeo Iran i ajatolah.

E, ako sam mu reko, on će našeg precednika tako..
.
A i ono kad mu dao ključeve one, neke. I šta sad, dođe naš precednik u Vašngton usred noći, nema gde da prespava, a opasan je to grad, ne mož da se spava tek tako po park (ko u sred Beograd) i seti se, "Pa meni moj prijatelj Donald, a od milošte ga zovem Donko, dao ključeve od gajbe, ma idem sad baš tamo, evo, pono sam u i čvarci i sušenu slaninu i litar rakije (pono bi ja i više, nego ne daju na carinu), sa će se proveselimo, onako, meraklijski."
I ode, nesretnik do Bele Kuće, i da gurne ključ u bravu, a ono - trt. Opet on gura, a ono, opet - trt. Šta je ovo, da nisu bravu menjali? Poče on da pritiska, grdan, dugmiće na interfon, ma sve redom pritiska, negde će da upali, neko će da mu otvori.
Tek, eto ti, javlja se glas na interfona, kaže:
- Ko je?
- Ja sam.
- Koji ja? Jao Ming?
- M'jok Donko, ja sam, onaj Alek, Alehandro, znaš...
-Alehandro? Ti si neki imigrant? Sa ću te deportujem, neće ni popke, one prtene, na noge ti ostanu.
-Ma ne, ja sam iz Srbije, znaš, ona zemlja gde oćeš da seliš imigrante, znaš oni što hteli, kao, da napadaju deo svoje teritorije, pa si nas ti, kao, sprečio. Znaš, onaj, onaj Alek Vuchi.
- A taj...gde si bre, Šipac, š'a oćeš u pola noć?
-Aaa. pa nisam šipac...
-Ćuti, znam da jesi, rekli mi ovi tvoji, onaj Kurta, kako beše?. Ajd', brzo, š'a oćeš, nemoj Melanija da se izbudi, ima da nam obojici ..be sve po spisku.
-Paa, ništa, onaj ključ što si mi dao, onomad, kad sam sedeo na onu hoklicu, neće da otvori vrata od kuće.
- Ključ? Kluč? Aaa, taj ključ... to ti je kalauz, jel znaš šta je kalauz? Jel imate vi to tamo na to vaše Kosovo il ste mnogo zaostali?
- Pa nije Kosovo moje...
- Znam da nije tvoje, srpsko je, a ti si pokušao da ga prodaš, sećaš se? Šta si se u.enj'o, samo te ložim. Ajd', idi iza kuće, to ti je kalauz od šupe. Imaš tamo, unutra jedan madrac. Dobar, istorijski, Linkoln spavao na njega... Psst, , Izbudila se Melanija...ćuti, ćuti, .ebo te, ma ne Ćuta, ti da ćutiš... Ajd', paljba u šupu... Ništa draga, neki manijak, zvoni noću ljudima na interfon... ma budala neka, stranac... kako znam da je stranac? Pa, čudno nabada engleski.

Posle ovog nemilog događaja, niko od učesnika nije više viđen jedan pored drugog.

Samo SNS moze da bude tako glup da ih boli tuki sta je sa narodom i drzavom i da onako iz namere da naprave guzvu, objave rat kosovu...

To tako lici na CACI logiku , ne razmislja se nista, samo se oseca da treba tako , doslo mi fazon...

Oooo kako ce srbi naebati , to ce se tek videti , ima da ih ebe vucic nece da znaju 5 godina gde su...
Kakav bre rat sa Kosovom, sa kojom vojskom protiv Amerikanaca i ostalih na Kosovu? Mislis li da ce ikada vise Srbi probati da se suprostave NATOu i USA? Mozes da mislis koliko hoces lose o nekome drugome ali nikada ne pomisljaj da je neko drugi gluplji od tebe u tako ociglednim stvarima, to je pocetnicka greska.

Cela prica o novom ratu na Kosovu je samo proistekla iz Trumpove propagandne kuhinje, sta moze Srbija da uradi da dokaze da nije imala nameru da krene na Kosovo? Pa jbg, dovoljno da iskopiraju 10 uzastopnih tema na forumu gde po forumasima samo sto nismo krenuli na Kosovo da se stvori ubedjenje da je tako i u stvarnosti.

edit.
Zasto si tako kasno budan? Sutra ces biti pospan za protest,.

Ma nece zbilja, nego se potezu takve zvake, da ce na kraju biti kao za stvarno samo posledice, a ne sta bi bilo kad bi bilo..

Nemoj da si bukvalista, niko kod glupih ne odradi nista stvarno , nego sve pretnje i price za malu decu..to je ovde nivo , ne nivo inzenjera...

Ako su drugi trupci , ne znaci da mi treba da budemo , tako da uvek moras da imas u vidu sta glupsoni mogu da poveruju i da ostali prihvate kao real pricu...

Ma nece zbilja, nego se potezu takve zvake, da ce na kraju biti kao za stvarno samo posledice, a ne sta bi bilo kad bi bilo..

Nemoj da si bukvalista, niko kod glupih ne odradi nista stvarno , nego sve pretnje i price za malu decu..to je ovde nivo , ne nivo inzenjera...

Ako su drugi trupci , ne znaci da mi treba da budemo , tako da uvek moras da imas u vidu sta glupsoni mogu da poveruju i da ostali prihvate kao real pricu...
Nije poenta da neko proverava i poveruje u pricu, poenta je da se prica u pozitivnom ili negativnom kontekstu, u zavisnosti od potrebe. Sto vise na medijama i na mrezama veci rejting posecenosti, gledanja, hitova, lajkova .

Трамп је идиот и лажов, ништа чудно.

Србија ће са 20000 војника, и 2000 резервиста да иде да ратује било где. Вучић је растурио северни део КиМ где Шиптари нису могли да улазе кад су хтели, имали цивилну заштиту коју је он разоружао.
Остала Прешевска долина и беше Звечан, где тренутно представник Српске Листе преговара предају.

Глупости.

Nije poenta da neko proverava i poveruje u pricu, poenta je da se prica u pozitivnom ili negativnom kontekstu, u zavisnosti od potrebe. Sto vise na medijama i na mrezama veci rejting posecenosti, gledanja, hitova, lajkova .
Ne funkcionise to tako kako ti mislis, sve ima svoje posledice ...nije sve samo medijski spin...pogledaj bolje u proslost....

Back
OSZAR »