УГЉАНИН УЗ БЛОКАДЕРЕ: Нада су ми да ћемо одвојити Санџак од Србије

Тихи

Starosedelac
Poruka
183.673

УГЉАНИН УЗ БЛОКАДЕРЕ: Нада су ми да ћемо одвојити Санџак од Србије​

2. јул 2025. 0

aljbin_kurti_i_sulejman_ugljanin.jpg

Сулејман Угљанин и Аљбин Курти (фото: Youtube printscreen)

У интервјуу за Федералну ТВ лидер екстремистичке СДА Сулејман Угљанин више пута је подржао блокадере терористе.

Угљанин је рекао да су му блокадери нада да од Србије одвоји Санџак (Рашку област).

Он је рекао да су блокадери „моментално позитивна друштвена појава“.

– То је једна нова позитивна политичка околност и позитивна политичка појава која даје наду да ће се у овој земљи вратити универзалне људске и политичке вредности у живот – рекао је Угљанин.

– Овој младој генерацији студената нису окрвављене руке ни у Босни, ни на Косову, ни у Санџаку. Они дају наду да ћемо успоставити правну државу. Ми радимо корак по корак, то је оно што њих излуђује.

– Бошњаци су јединствени око заставе, око химне бошњачке, око језика. Тражимо да се у процесу решавања спора Србије са Косовом, реши и проблем Санџака.

– Ми гледамо студенте и уздамо се у њих!

https://www.novosti.rs/c/vesti/poli...adere-nada-cemo-odvojiti-sandzak-srbije-video

https://vaseljenska.net/2025/07/02/...-mi-da-cemo-odvojiti-sandzak-od-srbije-video/

Кад мачке нема мишеви коло воде....

Шта планирају блокадери да ураде поводом сепаратистичких тежњи Угљанина ?

Poslednja izmena od moderatora:
KO JE NJEMU DAO MANDAT U VLADI, DA NISU BLOKADERI?

obecali ste dalje komadanje srbije samo vama i aljeku siftaru da naprave alibi secesionisti, isto kao i za KiM

za veleizdaju znas kaznu, i direktno ucestvujes u pravljenju alibija veleizdajnicima

Сулејман Угљанин

Сулејман Угљанин (Косовска Митровица, 20. новембар 1953) српски је политичар. Некадашњи је министар у влади и народни посланик у Народној скупштини ..
Министар без портфеља
7. јула 2008. — 27. априла 2014.

obecali ste dalje komadanje srbije samo vama i aljeku siftaru da naprave alibi secesionisti, isto kao i za KiM

za veleizdaju znas kaznu, i direktno ucestvujes u pravljenju alibija veleizdajnicima

Da li si primetio kolega da svi neprijatelji Srbije u regionu bez razlike podrzavaju blokadere?

Hrvati, Bosnjaci, Siptari - svi su uz blokadere?

Sta ti to govori ?

Da li si primetio kolega da svi neprijatelji Srbije u regionu bez razlike podrzavaju blokadere?

Sta ti to govori ?
rekao sam ti, da vama naprave alibi, da rastocite srbiju do kraja!
sad ti odgovori: od koga je mandat dobio ugljanin, da nije od blokadera?

zasto preskaces sto ti se ne svidja

Сулејман Угљанин

Сулејман Угљанин (Косовска Митровица, 20. новембар 1953) српски је политичар. Некадашњи је министар у влади и народни посланик у Народној скупштини ..
[][/]Министар без портфеља
7. јула 2008. — 27. априла 2014.

Pa i ja bih da sam hrvat podrzavao svakog ko ce provocira Vucica da daje i sakom iu kapom..

Jos bih mu dosapnuo da moze da racuna na hrvatsku ako da banjaluku i deo RS Hrvatima..
Da sam hrvat...

a da sam sandzaklija, naravno ovo sto radi Suljo,
Jos bih gratis ubacio i pritisak iz CG posto je Suljo u vezi sa Albancima u CG...

Kad vidis da narod ima budalu koja daje sve, rokas svuda kad daje..

Ponasas se kao izvrsitelji , koje je opet Vucic opunomociio protiv naroda..

znaci rokaj svuda i sve sto moze...

Kad imas narod koji obozava izdajicu , nisi ti kriv za sve nevolje tog naroda ako si komsija....neprijateljski komsija, nego kazes stiglo za naplatu...

Moja majka kad je svratila kao da mi nesto pomogne u stanu , njene reci , ne moje, krenula da se ponasa kao likvidator, tj sve sto se njenoj logici cini kao potrebno to ne dira, a ostalo je sve pobacala u djubre, ukljucujuci i komad drveta,letva stap koji mi sluzi i sluzio je kad se zbog povrede nisam mogao bas kretati bez podizanja malo uz pomoc snage ruku....obicna letva ali potrebne duzine koja nije skliska jer je camova i dobro zapinje i za parket i za pod...
Tako da poznajem tu logikiu likvidatora i likvidacije....kao kod izvrsitelja..

Poslednja izmena:

СУЛЕЈМАН УГЉАНИН УЗ БЛОКАДЕРЕ: Нада су ми да ћемо уз њихову помоћ одвојити Рашку област (Санџак) од Србије (ВИДЕО)​

2. јул 2025. 0

aljbin_kurti_i_sulejman_ugljanin.jpg

Сулејман Угљанин и Аљбин Курти (фото: Youtube printscreen)

У интервјуу за Федералну ТВ лидер екстремистичке СДА Сулејман Угљанин више пута је подржао блокадере терористе.

Угљанин је рекао да су му блокадери нада да од Србије одвоји Санџак (Рашку област).

Он је рекао да су блокадери „моментално позитивна друштвена појава“.

– То је једна нова позитивна политичка околност и позитивна политичка појава која даје наду да ће се у овој земљи вратити универзалне људске и политичке вредности у живот – рекао је Угљанин.

– Овој младој генерацији студената нису окрвављене руке ни у Босни, ни на Косову, ни у Санџаку. Они дају наду да ћемо успоставити правну државу. Ми радимо корак по корак, то је оно што њих излуђује.

– Бошњаци су јединствени око заставе, око химне бошњачке, око језика. Тражимо да се у процесу решавања спора Србије са Косовом, реши и проблем Санџака.

– Ми гледамо студенте и уздамо се у њих!

https://vaseljenska.net/2025/07/02/...-mi-da-cemo-odvojiti-sandzak-od-srbije-video/

Кад мачке нема мишеви коло воде....

Zna se ko je nadležan.

Pa i ja bih da sam hrvat podrzavao svakog ko ce provocira Vucica da daje i sakom iu kapom..
ne mora da si hrvat. dobro ti ide i kao autosovinisti. barem tu na forumu.

verujem na ulici si miran kao bubica, ali se ovde silis. a i zasto ne bi? ne mozes da najebbes cuva te lagerta :cool:

Sta ti to govori ?

Да Динко влада целим регионом, не само Србијом.

Ноло је уз Угљанина.

Дефинитивно оде Србија по *****, Тихи мења име у Мурат.

У ствари, не. Александар ће бити Мурат.

Тихи ће бити Мухарем.

nikad se moj niko nije turcio pa necu ni ja

pre bih umro nego da se pravoslavlja odreknem jer bez pravoslavlja nema ni spasenja duse

A nista za coveka nije vrednije od njegove duse i njenog spasenja

Da mene podrzavaju svi separatisti i nepriajtelji srpski - ja bih se zapitao sta samnom nije u redu? A vidim vama to ne smeta nista stanje redovno

pre bih umro nego da se pravoslavlja odreknem jer bez pravoslavlja nema ni spasenja duse

Da mene podrzavaju svi separatisti i nepriajtelji srpski - ja bih se zapitao sta samnom nije u redu? A vidim vama to ne smeta nista stanje redovno
Tihi, znamo li svi ko plaća Sulejmana i čiji je ministar bio?
Zapitaš li se o tome?

u jednom periodu tvoji pretci su promenili veru.
tisucama godina su ili verni svojim drevnim bozanstvima, prinosili zrtve pre nego sto su se prebacili na hriscanstvo.

Back
OSZAR »