Tom Riddle
Elita
- Poruka
- 18.618
I ja pravim ugođaj. Džin tonik, grickalice.koje će batine pasti uskoro a ja u fotelji s kokicama
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I ja pravim ugođaj. Džin tonik, grickalice.koje će batine pasti uskoro a ja u fotelji s kokicama
Vučić je neprijatelj države, a mi je branimo. Sve se uklapa, ne sekiraj se.
Lako je tebi da se ne sekiraš kad nisi Av!Не секирам се. Дођи 28ог.
Sam pao , sam se ubio...Uhapseni student pao zbog prepiske preko whatsappa
Lako je tebi da se ne sekiraš kad nisi Av!
A po onome kakve je laži smislio i kakvu je propagandu pokrenuo protiv Vidovdanskog okupljanja, vidi se da se uneredio od straha.
Da pokušaš to malo kod Mile u Laktašima...Nije se on uneredio od straha. Sve vas zbunjuje njegova štreberska faca, nevin i iznenađen.
Spreman je na sve. Blokaderi će na žalost biti donji. Uvijek je korak ispred njih.
A i to glumatanje, mi smo dobri, hoćemo pravdu, mi zahtijevamo... Daj malo žešći nastup. Pusti finjaka. Ratobornije, glasnije i bez zahtjeva, nego mora se, odmah....
Tu sam iza leđa ti, ne vidiš me!Зато дођи !
Обавезно дођи !
Толике паре дате у модерна средства ...
Дођи, јеси чуо !?
Ne može sada, imamo gosta. Došao nam Rod Blagojević, direktno iz Amerika. Pomilovan od Trampa. Sada ga Dodo miluje.Da pokušaš to malo kod Mile u Laktašima...
L O LGeneralni štrajk, građanska neposlušnost. Prvo ide poziv na to, a u narednim danima gledaš kako se jedna po jedna grupa, preduzeće, insitucija pridružuju. Onda se na kraju pridruže pozivu studenata i Kobre... Onda Vučića odnesu na VMA zbog kolapsa usled straha. Će mu ugrade kateter.
Moraće studenti da batale Vibere, Whatsapove i neke sastanke gde ćaskaju. Mora nešto ko Tihi i Prle ili Sopranovi, na otvorenom plus sporazumevanje kroz šifre i papiriće. To će otežati Ljubanu.![]()
Baš zato, odmah u napad bez laprdanja!Ne može sada, imamo gosta. Došao nam Rod Blagojević, direktno iz Amerika. Pomilovan od Trampa. Sada ga Dodo miluje.
Moramo biti fini da nas pohvali Trampu, ne bi li ovaj skinuo sankcije, dopustio odcijepljenje, odblokirao lovu i inostranstvu i sve amnestirao.
Eh da vlast ima narod na svojoj strani, pa da sme da raspiše izbore...
Sad su izbori najveći neprijatelj Srbije svih vremena...![]()
Zemo dolazis 28,stvarno bi ispao p da navijas sa daljineEh da vlast ima narod na svojoj strani, pa da sme da raspiše izbore...
Sad su izbori najveći neprijatelj Srbije svih vremena...![]()
Elita dolazi na protest? Sta je elita i kako znas da takvi ljudi cine veci % protestanata? Radi se anketa direktno na protestu?Jedan je dobro opisao situaciju 15 marta. Nešto je huknulo i krenulo iz parka a mi se svi razbežali. Suština je da elita dolazi na protest a sa takvima ništa od revolucije. Jedino Mahatma Gandi. Sve i da imaš neke avanturiste to je par stotina ljudi i to na nivou Mile Pajić i PSG omladine koju će opet da puste večeras na televiziji sa sastanka.
Zemo ti je udovac u penziji i od dosade kucka 2t/7.Zemo dolazis 28,stvarno bi ispao p da navijas sa daljine
it's easy to whop hawthorns with someone else's dick
Nemoguća su preletanja izmedju svezubih i bezubih. Zid je izmedju njih. Rovovi ko u USA izmedju demsa i repsa. Neka treća kategorija preleće.Elita dolazi na protest? Sta je elita i kako znas da takvi ljudi cine veci % protestanata? Radi se anketa direktno na protestu?
Uradjen je recimo na BU referendum da se vidi koliko studenata i zaposlenih uopste ucestvuje ili na plenumima ili na protestima?
Apsolutno nista ne znamo koliko ljudi podzrava ili ne podrzava proteste i ko su oni, elita i sljam. I to jeste poenta svih tih protesta i plenuma i njihovih blokada, ne dozvoliti da se sazna pravo stanje, ne dozvoliti da se nekim demokratskim metodama dodje do pravog stanja u raspolozenju, stvoriti iluziju da ih apsolutno svi i sa univerziteta i u javnosti podrzavaju, da su oni sa vlasti ostali apsolutno usamljeni.
I opet po ko zna koji put prica da smo mi lepi, pametni, obrazovani, sa svim zubima u vilici i samim tim elita a da su oni drugi ruzni, glupi, neobrazovani i krezubi. Pa tako ce privuci jos veci % glasaca ako im stalno ponavljate da ste u svemu bolji od njih krezubih i neobrazovanih, i oni su vasi sugradjani cak iako nisu za vas a stavom da ste iznad njih ponavljate gresku koju opozicija pravi iz decenije u deceniju - odbija veliki % gradjana od nje jer niko ne voli da mu neko dolazi sa stavom da je nadmocan nad njim.
Ah ta vlaska magijaZemo ti je udovac u penziji i od dosade kucka 2t/7.
U manjim mestima se zna,sta smeta coveku koji ima za tri zivota??Elita dolazi na protest? Sta je elita i kako znas da takvi ljudi cine veci % protestanata? Radi se anketa direktno na protestu?
Uradjen je recimo na BU referendum da se vidi koliko studenata i zaposlenih uopste ucestvuje ili na plenumima ili na protestima?
Apsolutno nista ne znamo koliko ljudi podzrava ili ne podrzava proteste i ko su oni, elita i sljam. I to jeste poenta svih tih protesta i plenuma i njihovih blokada, ne dozvoliti da se sazna pravo stanje, ne dozvoliti da se nekim demokratskim metodama dodje do pravog stanja u raspolozenju, stvoriti iluziju da ih apsolutno svi i sa univerziteta i u javnosti podrzavaju, da su oni sa vlasti ostali apsolutno usamljeni.
I opet po ko zna koji put prica da smo mi lepi, pametni, obrazovani, sa svim zubima u vilici i samim tim elita a da su oni drugi ruzni, glupi, neobrazovani i krezubi. Pa tako ce privuci jos veci % glasaca ako im stalno ponavljate da ste u svemu bolji od njih krezubih i neobrazovanih, i oni su vasi sugradjani cak iako nisu za vas a stavom da ste iznad njih ponavljate gresku koju opozicija pravi iz decenije u deceniju - odbija veliki % gradjana od nje jer niko ne voli da mu neko dolazi sa stavom da je nadmocan nad njim.