Simo Dubajić
Domaćin
- Poruka
- 3.442
Razočaro bi se kolko bi ih malo bilo.Nije to isto. Rusi sad da narede Tihom da krene na Vučića, on bi krenuo... I koliko još njih osim Tihog...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Razočaro bi se kolko bi ih malo bilo.Nije to isto. Rusi sad da narede Tihom da krene na Vučića, on bi krenuo... I koliko još njih osim Tihog...
Pretpostavimo da će po isteku ultimatuma provokatori krenuti sa incidentima kako bi izazvali reakciju policije koja treba da razbije protest
.U tom slučaju ne treba nasesti nego se povući dalje od incidentnih pozicija
.Pustite provokatore da se biju sa policijom.
Ne učestvujte.
Bem li ga, njegovi se listom deklarišu kao rusofili. Budući da su njegovi, sigurno lažu, ali opet, narod je rusofilski.Razočaro bi se kolko bi ih malo bilo.
Izgleda da opasno gadno govorim o Avu, da to neke njegove jako iritira. Divnog li dana, divnog li saznanja....![]()
Onaj ko bude donosio oružje, ne možeš biti siguran na koga će ga okrenuti. Seti se Čaušekua, doveo pristalice da skandiraju u njegovu korist, ali ne lezi vraže...Немамо ми полицију на бацање.
Донеће се много софистицираније оружје,
нередаши ће упамтити кад су маму за сису ујели !
Moje neke komšije 2000. pred 5. oktobar, sloboljubci veliki, počeli su strašno da paniče jer su gledajući pobunu mislili da sutra nato ulazi u Srbiju. 5. oktobra popodne došli kod mojih da ih obaveste da je nato u Pančevu...Кад Мила дође на власт, покажи јој ово дописивање,
нека види како си гинуо за њену шесту групу !
Vučićevi protivnici su već dugo dosta smotani. Da li je to opozicija ili neka nova opcija ne menja puno.Ultimatum kasni barem tri meseca. Vreme protraćeno u besmislenim i besplodnim akcijama tipa blokada Informera, protest 1. maja itd.
Moralo je. Moralo se ukazati na jasno kršenje zakona, a onda pokušavati jedno vreme kroz pritisak na institucije. Tek ako ništa ne daje rezultat, onda građanska neposlušnost i generalni štrajk.Ultimatum kasni barem tri meseca. Vreme protraćeno u besmislenim i besplodnim akcijama tipa blokada Informera, protest 1. maja itd.
Onaj ko bude donosio oružje, ne možeš biti siguran na koga će ga okrenuti. Seti se Čaušekua, doveo pristalice da skandiraju u njegovu korist, ali ne lezi vraže...![]()
Studentima i može da se oprosti jer su neiskusni.Vučićevi protivnici su već dugo dosta smotani. Da li je to opozicija ili neka nova opcija ne menja puno.
najveći srbin u zadnjih 100 godina...
Pa Ne-Ćaci, i Sloba je mislio da ima državu 5. oktobra, ali imao je stojka, naravno.Држава, како да ти Ћаци објасним шта је то ?
Најбоље да дођеш 28.6. иди улицом и лај ав ав ав ....
blokaderi su mamine maze...skiču,urlaju,skakuču ali kada dođe odgojna mjera...Studentima i može da se oprosti jer su neiskusni.
A opoziciji ne bi pomoglo ni da nisu toliko smotani, s obzirom da je ključ narodne averzije prema njima u periodu 2008-2012.
najveći srbin u zadnjih 100 godina...
koje će batine pasti uskoro a ja u fotelji s kokicamaPa Ne-Ćaci, i Sloba je mislio da ima državu 5. oktobra, ali imao je stojka, naravno.
s prijateljem budi blizak sa neprijateljem još bliži.
Generalni štrajk, građanska neposlušnost. Prvo ide poziv na to, a u narednim danima gledaš kako se jedna po jedna grupa, preduzeće, insitucija pridružuju. Onda se na kraju pridruže pozivu studenata i Kobre... Onda Vučića odnesu na VMA zbog kolapsa usled straha. Će mu ugrade kateter.bit će krvi...možda i poginulih...svi se spremaju za konačni obračun...ne bi me čudilo ni da dođe do paljevina pojedinih objekata
bit će krvi...možda i poginulih...svi se spremaju za konačni obračun...ne bi me čudilo ni da dođe do paljevina pojedinih objekata
Nemoj javno biti zlurad, zapamtićemo te. Zatvori se negde, jedi kokice i pravi se da nemaš pojma šta se dešava.koje će batine pasti uskoro a ja u fotelji s kokicama
Visok momak pa tanakZaboravili su muzičku želju.