INFORMER: Studenti uputili ultimatum Vladi Srbije

Pretpostavimo da će po isteku ultimatuma provokatori krenuti sa incidentima kako bi izazvali reakciju policije koja treba da razbije protest
.U tom slučaju ne treba nasesti nego se povući dalje od incidentnih pozicija
.Pustite provokatore da se biju sa policijom.
Ne učestvujte.

Немамо ми полицију на бацање.
Донеће се много софистицираније оружје,
нередаши ће упамтити кад су маму за сису ујели !

Немамо ми полицију на бацање.
Донеће се много софистицираније оружје,
нередаши ће упамтити кад су маму за сису ујели !
Onaj ko bude donosio oružje, ne možeš biti siguran na koga će ga okrenuti. Seti se Čaušekua, doveo pristalice da skandiraju u njegovu korist, ali ne lezi vraže... :lol:

Кад Мила дође на власт, покажи јој ово дописивање,
нека види како си гинуо за њену шесту групу !
Moje neke komšije 2000. pred 5. oktobar, sloboljubci veliki, počeli su strašno da paniče jer su gledajući pobunu mislili da sutra nato ulazi u Srbiju. 5. oktobra popodne došli kod mojih da ih obaveste da je nato u Pančevu... :rotf:

Nekako mi tako deluju tvoja predviđanja oko Mile! ❤️

images

Jedan je dobro opisao situaciju 15 marta. Nešto je huknulo i krenulo iz parka a mi se svi razbežali. Suština je da elita dolazi na protest a sa takvima ništa od revolucije. Jedino Mahatma Gandi. Sve i da imaš neke avanturiste to je par stotina ljudi i to na nivou Mile Pajić i PSG omladine koju će opet da puste večeras na televiziji sa sastanka.

bit će krvi...možda i poginulih...svi se spremaju za konačni obračun...ne bi me čudilo ni da dođe do paljevina pojedinih objekata
Generalni štrajk, građanska neposlušnost. Prvo ide poziv na to, a u narednim danima gledaš kako se jedna po jedna grupa, preduzeće, insitucija pridružuju. Onda se na kraju pridruže pozivu studenata i Kobre... Onda Vučića odnesu na VMA zbog kolapsa usled straha. Će mu ugrade kateter.

bit će krvi...možda i poginulih...svi se spremaju za konačni obračun...ne bi me čudilo ni da dođe do paljevina pojedinih objekata

Из ког си ти века ?
Аа Хрватијанац ... све јасно.

Неће бити ништа од побројаног
Ћацији ће се бавити црном магијом.
држава софистицираном технологијом,
родитељи ће да размишљају где погрешише ...

Back
OSZAR »