Sin zamenika šefa Centralne obaveštajne agencije (CIA) ubijen je "tokom borbe u sukobu u Ukrajini"

Bio je na strani Rusa lol
1745661775653.png

Autorska
NADAM SE DA ĆE GORETI AKO POSTOJI U PAKLU I TO U NAJDUBLJEM NIVOU.
Hoćeš da ubijaš Ruse na Ruskoj zemlji.
E pa katolici,balije,šiptari i nacisti sve vas to čeka kada dođete u Ukrajinu da ubijate Ruse.
AMIN.
Dobro, samo što je dečko poginuo zbog toga što je došao u Ukrajinu da ubija Ukrajince.

Autorska
NADAM SE DA ĆE GORETI AKO POSTOJI U PAKLU I TO U NAJDUBLJEM NIVOU.
Hoćeš da ubijaš Ruse na Ruskoj zemlji.
E pa katolici,balije,šiptari i nacisti sve vas to čeka kada dođete u Ukrajinu da ubijate Ruse.
AMIN.

Шта бре лупаш Нешко. Момак је погинуо бранећи нападнуте. СЛАВА МУ.

Pogledajmo samo na trenutak kako Neško izvrće istinu, nimalo me ne bi iznenadilo da je tako milijun puta do sada izvrtao istinu u vezi Председникa Републике Србије, Господинa Председникa Александpa Вучићa i SNS-a.
A ujo smetaju ti stalno Srbi koji napadaju vućićev režim pa koristiš svaki pogodan momenat za kontru?

A ujo smetaju ti stalno Srbi koji napadaju vućićev režim pa koristiš svaki pogodan momenat za kontru?
Neško, samo da znaš, ovim maratoncima koji su krenuli iz Novog Sada, napravio sam sačekušu u Osijeku.
Neću na njih baciti kamen, kako je to napisao @Kataphraktoi da bih možda mogao, nego ću ih dočekati s licitarskim pecivom, ali ne u obliku srca, već slova -U-, sve ih odreda izljubiti kao najrođenije, a videozapis tog događaja poslati Vučićeviću.

-U- 🥰 :heart2::heart2::heart2:🇷🇸🇭🇷🇪🇺

-U-
staša Čvarak 🐈

Poslednja izmena:
Neško, samo da znaš, ovim maratoncima koji su krenuli iz Novog Sada, napravio sam sačekušu u Osijeku.
Neću na njih baciti kamen, kako je to napisao @Kataphraktoi da bih možda mogao, nego ću ih dočekati s licitarskim pecivom, ali ne u obliku srca, već slova -U-, sve ih odreda izljubiti kao najrođenije, a videozapis tog događaja poslati Vučićeviću.

-U- 🥰 :heart2::heart2::heart2:🇷🇸🇭🇷🇪🇺

-U-
staša Čvarak 🐈
Ako imaš muda za to skidam ti kapu.Ali cenim da si teška sisica od čoveka.

Ako imaš muda za to skidam ti kapu.Ali cenim da si teška sisica od čoveka.
😡

Pa što mi se može dogoditi?
Mahati -U-staškim -U- nadasve je normalno i poželjno u Osijeku, kao i ljubiti protivnike Председникa Републике Србије, Господинa Председникa Александpa Вучићa.

😡

Pa što mi se može dogoditi?
Mahati -U-staškim -U- nadasve je normalno i poželjno u Osijeku, kao i ljubiti protivnike Председникa Републике Србије, Господинa Председникa Александpa Вучићa.
Ustaše su ubijale za naciste pretke tih Srba koje dočekuješ ako ti to nije dovoljno ne znam šta će.

Back
OSZAR »