Student: Policajci nasrnuli na koleginicu, američku državljanku, iako se videlo da je devojka

Kako će da mu objasne ovo? Juče bili svi sa sve patrijarhom i muftijom na prijem u US embasi.

1000022206.png

Sad će Tramp da reši sukob za "jedan dan".

Ako su mu Putin i Si prevelik zalogaj, može da "uguši" sitnog diktatora pa da se malo hvali u kraju ;)
Nemojmo biti cepidlake. Nek se ostvari ko državnik. Evo ja, kao podržavalac Trampa, iskreno sam nesrećan zbog njegovih promašaja (mada, vreme će pokazati...) na spoljnopolitičkom planu. Zato, od sveg srca mu želim da najzad postigne jedan ozbiljan poen i zapuši usta svima onima koji su sumnjali u njega.
Dakle, Trampe, Srbine izvolite. Gol je širok 7 metra, a golman je na sred sredine, okrenut leđima i još se na.uzio. Izvolte, šutirajte. Najbolje direkt u centar. Nema veze što tako lopta možda i neće upasti u sam go, ali golman sigurno, hoće, tako da, imate win - win situaciju. A i mi s vama.

Dobro, nisam se baš najjasnije izrazio. Gledano iz njihove perspektive, Juda mu je s leve.
Čekaj, jel ti misliš... ma ne, nije valjda... misliš da Herr Wutschller nije centralna ličnost na slici?
Au, pa pazi se, za ovake izjave se danas... ma neću ni da pominjem, mnogo je opasno.

Fidel Kastro je dosao na obalu Kube sa 85 ljudi i zapoceo revoluciju.

Usetao je u Santiago a posle i Havanu jer se vojska bukvalno raspala a Batista napustio Kubu jer mu je naredila USA da ga vise ne podrzava.

Tako ce i ovaj. Cekamo naredjenje glavnog baje.
Kastro i njegov pokret su imali jasan program dekolonizacije , zbacivanja američkih slugu sa vlasti i korenitih promena društva doćim studenti nemaju nikakav politički program sem opštih fraza.

Back
OSZAR »