Posesivni partneri?

@lapsi трах од напуштања (који је у овој економији многима реалан јер ако оде момак, девојка,вереник,вереница муж, жена ко ће да плаћа рачуне,треба тражити новог или нову а то је исцрпљујуће) а ево шта излази кад се тражи мишљење стручњака:

Ja sam uvek imala anti-posesivne partnere 😁
Verovatno zato što sam se okretala od posesivnih. Ne uživam u takvoj vrsti pažnje. 😁

A ja jesam malko posesivna, ali ni za živu glavu to ne sme da se vidi pa idem u krajnost nekada da me ništa ne zanima.. čak, lakše bi mi palo da sam sama nego da to pokažem, pa bih pre prekinula kad vidim da to dolazi na dnevni red, tj da se aktivira to pitanje 😊

Ipak, drago mi je kad mogu biti pored nekog kome ne smeta manja doza ljubomorisanja. Vrlo mala. 😀

Time navodno pokazuje da joj je stalo jer da nije kaze bolela bi je p
Da,da to su tačne reči. Čim bi rekao da me guši i da preteruje u tome što mi meri svaki korak onda bi tako nešto rekla. Onda sam pokušavao da joj objasnim šta je zdrava doza interesovanja na šta bi ona davala komentare kako ona zna samo za maksimalno i da je samo maksimalno uvek ispravno. Ukratko nabacivala mi je krivicu kako ja nisam posvećen itd. Manipulacija 101 i nazad.

Da,da to su tačne reči. Čim bi rekao da me guši i da preteruje u tome što mi meri svaki korak onda bi tako nešto rekla. Onda sam pokušavao da joj objasnim šta je zdrava doza interesovanja na šta bi ona davala komentare kako ona zna samo za maksimalno i da je samo maksimalno uvek ispravno. Ukratko nabacivala mi je krivicu kako ja nisam posvećen itd. Manipulacija 101 i nazad.
A znam tacno sta pricas ne da mi se skrinsotovati Ali u fazonu Sam si tako birao zavrsili smo uzivaj bukvalno bi najbolje bilo da ne spavam da se trzam iz sna na poziv

A znam tacno sta pricas ne da mi se skrinsotovati Ali u fazonu Sam si tako birao zavrsili smo uzivaj bukvalno bi najbolje bilo da ne spavam da se trzam iz sna na poziv
Ma ja vozio, radio sa alatima, radio poslove gde radimo,pričamo i međusobno se koordiniramo a psihopata navali na telefon kao nezdrava. Poruka na svakih 10 minuta, pozivi na manje od sat vremena. Histerija kad se ne javim. A vrlo dobro znala kakav je posao .

Ma ja vozio, radio sa alatima, radio poslove gde radimo,pričamo i međusobno se koordiniramo a psihopata navali na telefon kao nezdrava. Poruka na svakih 10 minuta, pozivi na manje od sat vremena. Histerija kad se ne javim. A vrlo dobro znala kakav je posao .
Jbte da to nije ista cura?
Tako ja kad vozim isto spavao manje od 4 sata posle mi pada glava. Sad stavio na vibraciju da bi se naspavao I odma oce da blokira,raskida kaze iskljucis zvonje je da bi bio Sam drugom curom

Back
OSZAR »