- Poruka
- 6.661
misljenja
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A nije bre takvoga je karaktera otima mi mobitel itd.Garant joj to Google rekao
Izbjegavatimisljenja
Egoizam.Msm lako reći
Pitanje je odakle posesivnost, dal je u suštini strah ili potreba za pažnjom?
Kako si posesivna!!On je moj, njegove misli su moje, njegovo tijelo je moje, njegov život je u mojim rukama.
Ne ja, nego ,,ona,,!Kako si posesivna!!
tema za adolescente opaljene u glavu i one koji se vode po principu juzne karoline ti si crnce moje vlasnistvo i sa tobom mogu da radim sta mi se oce...misljenja
Time navodno pokazuje da joj je stalo jer da nije kaze bolela bi je pNaleteo jednom i dosta za celi život. Posesivnost jeste teška šifra. Razumem ja zdravu dozu ljubomore ali ne razumem da neko stavi nekoga pod nadzor bukvalno.
Da,da to su tačne reči. Čim bi rekao da me guši i da preteruje u tome što mi meri svaki korak onda bi tako nešto rekla. Onda sam pokušavao da joj objasnim šta je zdrava doza interesovanja na šta bi ona davala komentare kako ona zna samo za maksimalno i da je samo maksimalno uvek ispravno. Ukratko nabacivala mi je krivicu kako ja nisam posvećen itd. Manipulacija 101 i nazad.Time navodno pokazuje da joj je stalo jer da nije kaze bolela bi je p
A znam tacno sta pricas ne da mi se skrinsotovati Ali u fazonu Sam si tako birao zavrsili smo uzivaj bukvalno bi najbolje bilo da ne spavam da se trzam iz sna na pozivDa,da to su tačne reči. Čim bi rekao da me guši i da preteruje u tome što mi meri svaki korak onda bi tako nešto rekla. Onda sam pokušavao da joj objasnim šta je zdrava doza interesovanja na šta bi ona davala komentare kako ona zna samo za maksimalno i da je samo maksimalno uvek ispravno. Ukratko nabacivala mi je krivicu kako ja nisam posvećen itd. Manipulacija 101 i nazad.
Ma ja vozio, radio sa alatima, radio poslove gde radimo,pričamo i međusobno se koordiniramo a psihopata navali na telefon kao nezdrava. Poruka na svakih 10 minuta, pozivi na manje od sat vremena. Histerija kad se ne javim. A vrlo dobro znala kakav je posao .A znam tacno sta pricas ne da mi se skrinsotovati Ali u fazonu Sam si tako birao zavrsili smo uzivaj bukvalno bi najbolje bilo da ne spavam da se trzam iz sna na poziv
Jbte da to nije ista cura?Ma ja vozio, radio sa alatima, radio poslove gde radimo,pričamo i međusobno se koordiniramo a psihopata navali na telefon kao nezdrava. Poruka na svakih 10 minuta, pozivi na manje od sat vremena. Histerija kad se ne javim. A vrlo dobro znala kakav je posao .