"OSEĆAO SAM STRAH I JEZU" Miloš Pavlović Ćaci i ministar Lončar obratili se iz Urgentnog centra nakon napada: Dobio sam limenke i udarce

Alter_Ego_

Stara legenda
Poruka
88.137

"OSEĆAO SAM STRAH I JEZU" Miloš Pavlović i ministar Lončar obratili se iz Urgentnog centra nakon napada: Dobio sam limenke i udarce u lice, stomak, leđa... (FOTO,VIDEO)​

Ministar zdravlja Zlatibor Lončar izjavio da su Pavlović i njegov kolega zadobili povrede u predelima stomaka i leđa.

Pavlović je opisao napad kao brutalan i osudio nasilje, nadajući se pravdi za počinioce.
Blic
5. jun 2025.02:11
Komentara496
Slušaj vest
0:00/0:00

Student Miloš Pavlović obratio se javnosti iz Urgentnog centra nakon što je napadnut kod Studenjaka. Uz njega je bio i ministar zdravlja Zlatibor Lončar koji je saopštio u kakvom je stanju povređeni student.

Miloš Pavlović i Zlatibor Lončar
Foto: Alo! / screenshot

- I on i njegov drug imaju povrede leđa, stomaka i abdomena. Njegov drug je trenutno na dijagnostici, radi se skener. Dečko je dobio udarac u predelu bubrega gde je ranije operisan. Pavlović je došao u stanju šoka. Za sada su samo dve dijagnostike urađene - rekao je ministar zdravlja Zlatibor Lončar.

Blic preporučuje
Napadnut student Miloš Pavlović: Incident se dogodio kod Studenjaka (VIDEO)

"Oborili su nas na pod"​

Pavlović je opisao kako je izgledao trenutak napada. On je objasnio i kako se našao ispred Studenjaka.

- Napadnuti smo bez povoda, samo zato što smo bili tu. Osećaj koji me je spopao nije bio sam strah, to je bila jeza - rekao je Pavlović.

Miloš Pavlović nakon napada

- Kolega i ja smo brutalno napadnuti. Suočili smo se sa pravim licem fašizma. Mislio sam da je fašizam samo pojam iz udžbenika, ali kada vidite da je to lice koje vam se unosi u lice dok vas obara na zemlju, ostanete u šoku - kazao je.

Kako je dodao, on je sa drugom sedeo u kafiću na Novom Beogradu, pored Studenjaka.

- Ja sam u Studenjaku proveo ceo svoj period školovanja, tri godine sam bio tu. Bio sam da obiđem svoje prijatelje koje nisam video pet meseci, sa kojima sam delio i dobro i zlo - rekao je Pavlović i dodao:

- Doživeli smo to da nas napolju dočekaju... Ja ne verujem da su to kolege studenti, ne verujem da neko može biti takav. Dobio sam limenke i udarce u lice, po stomaku, leđima. I Vladimir Balać i Luka Lalošević, svuda smo dobili udarce. Oborili su nas na pod, digao sam se, nekako sam uspeo da odem - ispričao je Miloš Pavlović.

On je istakao da se nada da će nadležni otkriti krivce i da će biti kažnjeni.

- Niste uspeli da me ućutkate, boriću se još jače, moje reči će biti još glasnije, jer ne želim da Srbija bude fašistička zemlja i da u njoj vlada ova demokratija koju smo videli večeras i za koju se vi zalažete - rekao je Pavlović.

https://www.blic.rs/vesti/politika/...i-se-iz-urgentnog-centra-nakon-napada/tv85yhb

Њихова неоригиналност више није смешна, већ жалосна.

Ћаци ово одавно не ради због идеологије и напредњаштва (и оног радног места у здравственој институцији).

Њега су нечим уценили, и зато од њега праве будалу, а он мора да трпи.

Није замишљао да ће овако бити.

а лепо му је кренуло. Добио посао саветника у здравственој институцији, иако није завршио факултет, добио скромну улогу у серији, добио прва појављивања у емисијама...

...а онда је Ђаво дошао по своје. Кренули да га водају као мечку босанку, затим да га терају да буде Ћаци,

..дао динар да уђе у коло, али сад ни са два неће моћи да изађе...

Остаће Ћаци заувек.

Glavni Ćaci upao u kadar devojkama u kafani dok pevaju, a njihova drugarica imala je najjači komentar: „U jednoj reči ga opisala“​

Priča se Autor: Milorad Milovanović 26. mar 202511:01
49komentara
Kopiraj link
1742983218-Glavni-Caci-i-pesma-Noc-mi-te-duguje-750x433.jpg
Glavni Ćaci i pesma Noć mi te duguje Foto: X
Miloš Pavlović, u narodu poznatiji kao "glavni ćaci" ili preciznije vođa studentske grupe 2.0 u poslednja dva meseca je glavna tema korisnika društvenih mreža. Njegovo učešće u tragi-komičnom Ćacilendu, medijska pojavljivanja i izjave svaki put su izazivale pažnju - uglavnom u negativnom svetlu.

Na X-u objavljen snimak u lokalnoj kafani (ili manjem klubu) na kome se vide gosti, a prvom planu su dve devojke koje pevaju pesmu „Noć mi te duguje“ Zdravka Čolića. Iako nije poznato da li je snimak zabeležen nedavno ili pre nastanka Ćacilenda, glavni Ćaci, Miloš Pavlović, na snimku je posle „upada“ u kadar nazvan „sendvičarem“. Ozloglašena etiketa koja se dodeljuje pristalicama SNS-a koji zbog sendivča i dnevnice dolaze na skupove stranke.

Upadne joj u kadar Ćaci, a cura vikne “SENDVIČAR” legendaaaaaa !!!
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA 🤣 pic.twitter.com/y8UbWmm3rO

— Shonetin (@kaonikotinn) March 25, 2025

„Upadne joj u kadar Ćaci, a cura vikne SENDVIČAR. Legenda“, piše u opisu video-klipa.

Dečko treba da poradi na igri narativa, a dfnt mu fali i obezbeđenje za truo posao kojim je odlučio da se bavi. Ne bi me čudilo i da mu je ovo smestio "voljeni".
Bukvalno nema šanse da nisu znali kako će ga dočekati u studenjaku.
Trebalo im je ovo. Rečeno mu je da ide. On se ne pita ništa za sebe. Ne dao mu Bog da šizoje pomisli da bi bilo dobro po rejting da malo dramatičnije bude potkačen :lol:

"OSEĆAO SAM STRAH I JEZU" Miloš Pavlović i ministar Lončar obratili se iz Urgentnog centra nakon napada: Dobio sam limenke i udarce u lice, stomak, leđa... (FOTO,VIDEO)​

Ministar zdravlja Zlatibor Lončar izjavio da su Pavlović i njegov kolega zadobili povrede u predelima stomaka i leđa.

Pavlović je opisao napad kao brutalan i osudio nasilje, nadajući se pravdi za počinioce.
Blic
Komentara496
Slušaj vest

Student Miloš Pavlović obratio se javnosti iz Urgentnog centra nakon što je napadnut kod Studenjaka. Uz njega je bio i ministar zdravlja Zlatibor Lončar koji je saopštio u kakvom je stanju povređeni student.

- I on i njegov drug imaju povrede leđa, stomaka i abdomena. Njegov drug je trenutno na dijagnostici, radi se skener. Dečko je dobio udarac u predelu bubrega gde je ranije operisan. Pavlović je došao u stanju šoka. Za sada su samo dve dijagnostike urađene - rekao je ministar zdravlja Zlatibor Lončar.

Blic preporučuje

"Oborili su nas na pod"​

Pavlović je opisao kako je izgledao trenutak napada. On je objasnio i kako se našao ispred Studenjaka.

- Napadnuti smo bez povoda, samo zato što smo bili tu. Osećaj koji me je spopao nije bio sam strah, to je bila jeza - rekao je Pavlović.

- Kolega i ja smo brutalno napadnuti. Suočili smo se sa pravim licem fašizma. Mislio sam da je fašizam samo pojam iz udžbenika, ali kada vidite da je to lice koje vam se unosi u lice dok vas obara na zemlju, ostanete u šoku - kazao je.

Kako je dodao, on je sa drugom sedeo u kafiću na Novom Beogradu, pored Studenjaka.

- Ja sam u Studenjaku proveo ceo svoj period školovanja, tri godine sam bio tu. Bio sam da obiđem svoje prijatelje koje nisam video pet meseci, sa kojima sam delio i dobro i zlo - rekao je Pavlović i dodao:

- Doživeli smo to da nas napolju dočekaju... Ja ne verujem da su to kolege studenti, ne verujem da neko može biti takav. Dobio sam limenke i udarce u lice, po stomaku, leđima. I Vladimir Balać i Luka Lalošević, svuda smo dobili udarce. Oborili su nas na pod, digao sam se, nekako sam uspeo da odem - ispričao je Miloš Pavlović.

- Niste uspeli da me ućutkate, boriću se još jače, moje reči će biti još glasnije, jer ne želim da Srbija bude fašistička zemlja i da u njoj vlada ova demokratija koju smo videli večeras i za koju se vi zalažete - rekao je Pavlović.

https://www.blic.rs/vesti/politika/...i-se-iz-urgentnog-centra-nakon-napada/tv85yhb

Blic

Tvoj "komenar" na očigledno nasilje je ključ i formula propasti opozicije svih ovih godina od kada se borite za (pre)vlast.
Ni jedan argumenat nema opravdanje za nasilničko ponašanje i agresiju prema bilo kome.

Ono što je dodatno jezivo je to da su se blokaderi nakon incidenta pohvalili na društvenim mrežama kako su napali Pavlovića i objavili snimak na kom se vidi trenutak u kom ga pogađa limenka piva.

Blic
Komentara496
Slušaj vest

Blic preporučuje

"Oborili su nas na pod"​

Мислим да је за цео живот обележен жигом "ПОГАН".
Изопштен од своје генерације

Poslednja izmena:
Мисле за цео живот обележен жигом "ПОГАН".
Изопштен од своје генерације
strajkbreheri su u istoriji svuda bili najgori ljudski otpad

Остаће Ћаци заувек.

Glavni Ćaci upao u kadar devojkama u kafani dok pevaju, a njihova drugarica imala je najjači komentar: „U jednoj reči ga opisala“​

Priča se Autor: Milorad Milovanović 26. mar 202511:01
49komentara
Kopiraj link
1742983218-Glavni-Caci-i-pesma-Noc-mi-te-duguje-750x433.jpg
Glavni Ćaci i pesma Noć mi te duguje Foto: X
Miloš Pavlović, u narodu poznatiji kao "glavni ćaci" ili preciznije vođa studentske grupe 2.0 u poslednja dva meseca je glavna tema korisnika društvenih mreža. Njegovo učešće u tragi-komičnom Ćacilendu, medijska pojavljivanja i izjave svaki put su izazivale pažnju - uglavnom u negativnom svetlu.

Na X-u objavljen snimak u lokalnoj kafani (ili manjem klubu) na kome se vide gosti, a prvom planu su dve devojke koje pevaju pesmu „Noć mi te duguje“ Zdravka Čolića. Iako nije poznato da li je snimak zabeležen nedavno ili pre nastanka Ćacilenda, glavni Ćaci, Miloš Pavlović, na snimku je posle „upada“ u kadar nazvan „sendvičarem“. Ozloglašena etiketa koja se dodeljuje pristalicama SNS-a koji zbog sendivča i dnevnice dolaze na skupove stranke.

„Upadne joj u kadar Ćaci, a cura vikne SENDVIČAR. Legenda“, piše u opisu video-klipa.

Bože, kakav idiotluk...
Ovo je zanimljivo za retarde, pametni se gnušaju ovakvih budalaština.

strajkbreheri su u istoriji svuda bili najgori ljudski otpad
А још су штрајкбрехери бар ћутали и радили.
Дочим се ова свињска глава уживела у улогу ТВ звезде, младог лидера и душице Председника, строго пазећи да увек говори на брзину наученом техником и форсираном дикцијом испод које се крије црна рупа у глави и бићу

Bukvalno nema šanse da nisu znali kako će ga dočekati u studenjaku.
Trebalo im je ovo. Rečeno mu je da ide. On se ne pita ništa za sebe. Ne dao mu Bog da šizoje pomisli da bi bilo dobro po rejting da malo dramatičnije bude potkačen :lol:

Vidi ti ovo opravdanje za nasilje!?
Dečko treba sam sebe da smesti u kućni pritvor i onda mu se ništa
neće desiti.
:mrgreen:

Ludilo...

Ali bitno je da je ostvaren cilj , a to je da se niko u Srbiji ne oseca svoj na svome, tj nema sigurnosti , sto je dobro , moze da se mulja kako volis, ja mislim da je to dugorocno opredeljenje Srba kao naroda ili Srbije kao drzave..

Da pojasnim ima jedna igrica na netu , i tu naravno imas individualnu sferu igranja, sam sebe razvijas kao igraca, ima timska sfera, stvoris grupu , aliansa, banda i onda jedni drugima pomazete i razvijate se brze....i ima nacionalni nivo, tj Srbija, ovo ono...Ali interesantno je da neke drzave tj igraci iz tih drzava naprave tvrdjavu , tj inkubator u tim drzavama, sredinu u kojoj moze zasticeno da se razvija slab i mlad igrac, dok kod Srba ne postoji takva ideja, nego ideja hajde da razbijemo hrvate, ratnicki , nista strategija, albance, i tako oni upadnu njima i oni vrate po osvoje teritorije Srbije ali kao posledica nema nikakvih strategija zastite i razvoja vezano za Srbiju , nego je opsti savet nadji neki cosak sveta gde te ne diraju i pruza mirno razvijanje i tu se razvijaj....

Ono sto je poenta...je ustvari prikaz srpskog mentaliteta..

Srbi i dan danas, nemaju osim individualnog plana igre nijedan drugi...mislim na zivot, ne mislim na igricu..
Znaci licno se razvijaj, kako znas i umes, naravno da ces onda traziti drzave koje su bogatije...jer kod nas samo gledaju da te osisaju..
Ovaj timski nacin igre, to takodje postoji kod nekih Srba, kafanski dogovori, korupcija, muljanje, svi teze da nadju takvu kombinaciju..
Ali Nacionalnog, Srpsko , to nema ni u najavi u realu , a zanimljivo nema ni u jednoj igrici na netu...A svuda , bas svuda prica kako cemo da razbijemo hrvate i siptare...ali ratnicki..potrosacki, ali nema komponente shvatanja razvoja, nigde..to ne treba Srbima..

Evo vec 35 godina a i pre toga nema ni svestio o tome sta znaci Srpsko i sta znaci Srbija..osim mesta gde da se ostvari individualni plan igre, a iskreno nije bas neki plan , niske plate, slaba poslovnost, losi uslovi naucnog razvoja, kao besplatno ali zaenbavanje u mozak studiranje, vrlo lose obrazovanje...bas lose...Komponenta grupisanja u bande , alijanse, je solidna na balkanu,dje si zemo i ajd da mi uradis ovo , malo da falsifikujes potpis, nece niko to da gleda...itd itd..
Da su pametni Nemci , i oni bi to radili , a i pocinju da rade, nisu ludi , i oni sad placaju vozace onoliko koliko treba da ih neko opsluzuje pa nek parkira gde nije dozvoljeno , nek se snalazi..

Bas sam gledao koliko postoji svest o nacionalnom a da nije agresivno i borilacko , kao u igrici sto jasno postoji svest hajde da ratujemo za srbiju , a srbija busna, kao da je cilj osvojiti svet samo srbi da ostanu , i da moze , verovatno bi to bio cilj igre, jedan od ciljeva, ali ne moze...i onda sve to postaje trenutno zadovoljenje naseg mentaliteta i nikad, ama bas nikad nema ni trunke svesti o toj nacionalnoj sferi igranja, sto je meni zanimljivo , i onda gledam u realu ima li svesti o nacionalnoj sferi razvoja, i vidim isto nema..
Evo pogledajte bilo gde , ne mora samo Srbija...bilo gde i videcete individualni nacin razvoja pojedinca, videcete grupa, raja, banda, ortacki nacin razvoja ljudi , ali necete videti nacionalni srpski nista....

Postoji administrativno ogranicavanja, znaci hajde da napravimo zabrane da u knjigama mora da pise samo istorija koja velica Srbiju , makar bila i gubitnicka, hajde da napravimo vece carine, ili manje carine, vece cene, itd.....neko petljanje oko ekonomije, za grupu , za grupni nacin, banda, alijansa...ali nema ni blage ideje o Srpskom nacinu.....ili interesu..

Poslednja izmena:

Back
OSZAR »