Обилић
Elita
- Poruka
- 16.728
Maro crna, pa čega će biti
kad ti dođeš na vlast ?
Poslednja izmena od moderatora:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Uskoro neće ni biti potrebe za litujumom. Svakoga dana pronalaze nove zalihe. Eno ameri našli zalihe vredne 540 milijarde kod njihEkspo će biti a litijum ne. Da je mogao litijum proći ne bi se odustalo 2022 kad mu je cena još i bila viša nego danas.
Nije zainteresovana.Marinika je sexy tako skockana i kad priča tako samouvereno, ja bi joj dozvolio da mi radi sve one stvari što bogati Arapi rade ovdašnjim instagramušama i starletama po Dubaiju.:d
Momak, drži se Diksi. Čobanesku je već kaparisana za throatpie.Marinika je sexy tako skockana i kad priča tako samouvereno, ja bi joj dozvolio da mi radi sve one stvari što bogati Arapi rade ovdašnjim instagramušama i starletama po Dubaiju.:d
Ja bih ostavbio Mariniku bez vredjanja.....uopste ne prihvatam Srpsko ponasanje...
Glupo, bas glupo...ustvari blesavo je tacniji izraz, jer znam relativno normalne inteligencije a doktore nauka koji su blesavi , blentavi , ali blentavi za medalju...
To potice iz detinjstva i nepravilnog vaspitanja ili kasnije dozivljavanja stvarnosti i formiranja svesti i psihe..
Ali u svakom slucaju ceo srpski narod je u vecini blentav..ups ovo nije pravilno napisano....ne moze ceo i u vecini...ali je srpski logicki tacno jer srpski narod zahteva ili sve ili niko , a onda zahteva i procenu inteziteta i tu ide ovo vecina...
ima tako puno mesta gde nije recenicka struktura nego logicka struktura apsurdna...
Npr ocekivanje razlicitih rezultata a da se nista ne menja u ponasanju i pristupu....
To vec znate da je slucaj kod srba.
Ali da vratim na pricu..
Mariniku bih ostavio jer radi.....bori se za svoju svetlost...svoj prostor....ne radi prljavo , ne izmislja kao Vucic....
Milica koja je druga politicka licnost radi na edukaciji naroda, ali to radi samo da bi naplatila...tako da bih i to ostavio r5adi edukaciju i to naplacuje...
Sledeca zena barnaba, je u Vu klanu , znaci korupcija za sve sto radi , tako da to prebrisati pod hitno..
Sledeca je Mihajlovicka , ona je vec u autu , verovatno zbog svojih bracno karijernih poteza....ima sistematicnost u radu , to je dobro kod nje, ali motivi i integritet joj nisu zavrsili na dobar nacin pa je tu hendikep..
Sisicka, tj kisicka, mislim da nadimak kaze sve....ona i ne sme da se pravi pametna, smeta uocljivosti drugih argumenata koji je bolje prodaju...
Sledece zensko na politickoj estradi , vecita ministarka bez portfelja, Slavica Djukic, zena koja je vecito ministar i vecito nista ne radi....
Parazit teski....
U teske parazite spadaju i sve one instagramuse ministarke za sjedinjenje sa EU , plavusice instagramuse, zovite ih kako hocete...zna se na koje se sve misli...
Hajka zene, na politickoj sceni Biserko , jos par njih su isto upale u tu grupu...
Iako je potrebna osoba koja malo otvara pogled i iz treceg ugla, Biserko je bas otisla u degradaciju , presla je crtu objektivnosti..
Ne kod Srebrenice i ne kod antiratnih napora, ali je presla...otisla je i spalila se kao objektivna ili bar kao treci ugao..
Tako da ona i slicne ispadaju..
Tu je ona za gradjanska prava, vodi zenske kuce...jeste da mi ne prija nekad sa sovinizmom protiv muskaraca, tu je malo u preterivanju i pravi penale, ali ako radi da pomogne zenama zrtvama nasilja , oprosticu joj kao inerciju...nije lako svaki dan gledati posledice losih ljudi i u govoru ostaviti prostora da naglasis da postoje i dobri ljudi..
Kao glumicu je ne volim jer mi je bledunjava ali kao borca za gradjansku inicijativu je podrzavam, Bojana Maljevic, radi ali nije toliko medijski eksponirana i uocljiva, ali vidan je ko zeli da vidi , njen napor da odrzi zivom gradjansku ideju u Srbiji..sto je uzasno tesko...ako ne i nemoguce, ali eto , kao dugogodisnji kriticar njenog glumackog ,ali podzavalac njenog intelektualnog izjasnjavanja i rada, , mogu malo da predjem granicu ukusa u ostrini tumacenja....
Ja bih voleo kad bi imala vise medijske paznje, pa nek bude ili dobro ili lose...kako ljudi procene...
Zene imaju udurzenje 1000 uticajnih zena u Srbiji , i ja znam dosta zena koje su u tom uduzenju , znam ih licno pre nego sto su postale uticajne, tako da ima jos zena koje su politicki ali ne i medijski eksponirane i odlicno rade taj posao pa ih necu medijski ni pominjati...koriste promocije i propagandu koliko im treba za projekte, ne za politiku..
Kad je vidim i tu njenu ekipu vrate mi se slike Dinkić, Tadić, Đelić, Labus, Đilas i ostali. Kao njih da gledam opet. Ovog zadnjeg opet gledamo retko doduše.Maro crna, pa čega će biti
kad ti dođeš na vlast ?
Реда, закона и новца.Maro crna, pa čega će biti
kad ti dođeš na vlast ?
јеси се то опаметио ?pojavili su se na oglasima stanovi koje zidaju tamo....
za cenu pozvati.
Još jedna prilika za masne profite SNS tajkuna?
Pa to je kreatura, ne osoba...
Ima takvih za opstinske obore, tj odbore....koliko hoces, prvi sprat svake ekspoziture politicke stranke..
Da pojasnim, cesto ako ne i svuda, svaki gradski odbor iznajmi negde stan na prvom spratu ako nema nekretnine u posedu , onda moze i poslednji sprat da bude...narocito ako je sa koktel terasom...ali obicno su prvi sprat , i tamo se prave razrade planova, tj skupe se te mlade devojke aktivisti i rade na aktiviranju ostalih prisutnih politicki kar aktera....
Tu zabava, rad, team building na vise nacina i slicno..
P.S. ne bi trebalo da bude problema da je avanzujes za druzbenicu sinu....znas i kako...sto manje price, to vise akcije...
Ako si propustio, jedino protiv čega sam bio je blokada osnovnih škola,јеси се то опаметио ?
поздрављам
ne interesuju me razlozi.Ako si propustio, jedino protiv čega sam bio je blokada osnovnih škola,
i to iz ličnih i sebičnih razloga.