Lep(a) ili dobri "u sexu"

Manastirka

Buduća legenda
Poruka
31.227
Svi znamo da na vezi treba poraditi, kao što se treba potruditi u krevetu. Ako ništa drugo, onda bar da biste ugodili sami sebi ili svom partneru.
Da li postoje razlike kod odabira partnera kada je u pitanju muško- ženski svet, zašto je to tako i ako jeste,.... u čemu je ključna razlika?
P.S. Za forumske "Samanthe Jones", molba da ne budu previše degutantne (napr. "his penis" or "his d.ck", is just fine).😁
Odoh sada da peglam,...jer život nažalost, nije samo zabava.

Јован Дучић давно је дао одговор:

За умне људе и лепе жене не постоји старост. Племените ствари не старе, него само промене изглед, често чак и на лепше. У старости се покажу на лицу карактер и душа човекова, као што се покажу рељефи једног брега тек у зиму кад изгуби шуму и потпуно оголи. Има лица која са старошћу добију нешто светитељско, и мудрачко, друга мученичко и болесничко, а трећа животињско и зверско. Знак рђавих људи и рђавих жена којима се у младости није распознавао на лицу њихов карактер јер је младост свагда и у свему неизмерна лепота. Али та су лица добила у старости изглед одвратан и ужасавајући, црте злочесте, поглед крвнички. Истина, ни године не изражавају тачно човеково доба. Има младих стараца као што има и много старих младића. Старост човекова одиста почиње тамо где свршава његово одушевљење. Човек који не може да затрепери, одушевљен за неку идеју или за неку личност, стар је и мртав. Младост, то је пре свега света ватра. Само онда кад се та ватра угаси, треба лећи и умрети. Човек који воли жене никад не остари; а човек који тражи друштво младића, никад не тугује. Уосталом, жене нису строге према годинама човековим; јер оне траже мужевност више него младост, а мужевност траје несравњиво дуже него младост. Зато има Дон Жуана педесетих година, који отму жене и младим Аполонима. У Риму се никад ни за кога није рекло: "Умро је" него: "Живео је". Људи нас увек плаше нашим годинама, и кад смо стари и кад смо млади, кад смо млади да смо недозрели за велика дела, а кад смо стари да смо постали неспособни за велике намере. Старчево искуство, равно је учености. Нико не зна шта носи у себи до последњег даха. Природа је у свему оставила себи право на последњу реч.

Lepo je govorio Duka! :)
Ne znam koliko je to što je čika Dučić rekao odgovor na ovu temu?
Mhm?
Postoje razlike, ali ne znam da li je do pola ili vrste? Individualno je?
Nije jasno definisano kao, recimo:
Svi duvaju u supu da se ohladi, osim zmaja? :D

Partner se bira "srcem". Prvo ti se neko svidi, a onda i probudi nešto u tebi.
Nekad probudi samo strast, a nekad i više od toga.
Sve je to nesvesno /zato kažem srcem/, ono što nam se svidi, nije to sela sam i razmišljala. Ponašanje, pokreti, kako govori, da li je plemenitog karaktera, kakve emocije izaziva u meni, da li mi je lepo pored te osobe, da li se osećem ženstveno/muževno pored nje.

Ne mislim da tu ima razlike kod polova, više je pitanje da li se pravi kompromis, tipa kod te osobe imam prolaz daj to da iskoristim (da ne budem sam/a, ili zbog sexa itd), ili je stalo da se zaista bude sa nekim ko ti se dopada. Po tom osnovu se i bira, i jedni i drugi.

Lepo je govorio Duka! :)
Ne znam koliko je to što je čika Dučić rekao odgovor na ovu temu?
Mhm?
Postoje razlike, ali ne znam da li je do pola ili vrste? Individualno je?
Nije jasno definisano kao, recimo:
Svi duvaju u supu da se ohladi, osim zmaja? :D
Ако ти је до брзог секса,онда ту критеријуми баш и не играју улогу.
Знаш оно, толико сам попио да су ми све лепе!
Треба тражити нешто више. Секс је категорија кратког временског интервала а шта после?
Џаба ти и да је најлепша ако је скотина!

Samo još Njegoš fali na temi,...pa da molim da se zaključa.😁

Његош је био леп, а вероватно и одличан у сексу.

Висок, снажан и изузетно интелигентан. Још је имао и уметничку душу.

Жене су, сигурно, падале пред њим.

Јесте да је био владика, попут нпр. Владике Григорија, али сам сигуран да то што је био поп, да га то није спречавало да буде мајстор у мушко женским односима.

Arhirtipske slika, proračuntost i potreba da budemo prihvaćeni?
Često pokušavamo da se predstavio boljima nego što jesmo?
Obmanjujuči sebe, obmanjujemo i druge?
Pošto je manastir Kina tema - proračunat odgovor bi bio:
Mora da ima kratku frizuru; male sesi (koje ponosno štrče), i strapon dildo negde u fioci? :D

Back
OSZAR »