Ко се то потписује по асфалту ноћу нарциси или садисти?

?

• Нарциси

• Садисти

• Оба

• Агресивци неки

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.

Zauz

Buduća legenda
VIP
Poruka
46.215
Шкрипа гума и екстремни улазак у брзину су прошле ноћи разбудили те пробудили све те хтедох да питам јесу то нарциси или садисти?
Која то врста особа разбуђује друге док у исто време уништава ауто?

Шкрипа гума и екстремни улазак у брзину су прошле ноћи разбудили те пробудили све те хтедох да питам јесу то нарциси или садисти?
Која то врста особа разбуђује друге док у исто време уништава ауто?

Ti se brines za svoj san ili tudji auto :think: ?
Sta te vise sekira?

Jedan sam od tih što se potpisivao na asfaltu,.. od bandere do bandere (bar 50 metara) mora da ostane trag,..
Tako se na selu (a i u gradu) vežbaju dobri vozači,.. a tako se i razrađuje tvornica adrenalina u muškićima, tako se odrasta, tako se bilduje samopouzdanje.
Sa nekih 14 godina sam to počeo da vežbam,..
Sad to više ne radim,.. ne zbog deficita u adrenalinu već, jer sam se ostvario na drugim poljima.
--------------------------------------------
I malo off-a (sa naravoučenijem).
Koji sahat iza ponoći, u parku, mi mladi momci malog banatskog sela, pevamo glasno,.. al baš glasno,.. ali nije to dernjava,.. neki i znaju da pevaju, a mi koji ne baš, ih pratimo.
Iz obližnje kuće izlazi stari seoski brica - Rada Grga i viče - hebe nam majku svima, šta ga razbudismo,..
--- I eto ga jutrom rano da nas prijavi šefu mesne kancelarije (njegova generacija,.. a među Pevačima je i njegov sin - tog šefa)
- Raadoo, stari druže,.. pa jel mi nismo pevali, kad smo bili k'o oni ? - pita šef sela čuvenog bricu.
Brica, promeni boju u licu , pocrveni, obori pogled i veli:
- Pa znaš, ne tužim ja nji' što pevaju glasno,.. nego ne pevaju složno,..
:)

Setite se,.. svoje mladosti ;)

Vučić je ukinuo saobraćajnu policiju iuveo huavei kamere pa noću možeš da radiš šta hoćeš ako znaš gde su kamere a to ima svaka aplikacija.

Noću su svi drogirani i pijani za volanom.

Pošto je u toku hajka na motoriste koji su stali uz studente, neko je osmislio da po centru beograda kruže stotine motordžija BEZ auspuha i prave nesmosnu buku. Već nedelju dana svaku noć desetine motora se zaleću gore dole bulevarom revolucije.

Vučić je ukinuo saobraćajnu policiju iuveo huavei kamere pa noću možeš da radiš šta hoćeš ako znaš gde su kamere a to ima svaka aplikacija.

Noću su svi drogirani i pijani za volanom.

Pošto je u toku hajka na motoriste koji su stali uz studente, neko je osmislio da po centru beograda kruže stotine motordžija BEZ auspuha i prave nesmosnu buku. Već nedelju dana svaku noć desetine motora se zaleću gore dole bulevarom revolucije.
Bude narod :cool:

Back
OSZAR »