- Poruka
- 128.374
Zasto su onda ljudi protiv prevara ili menjanja partnera?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To što su ljudi protiv prevara je ok. Meni nije jasno zašto su protiv nekog swinga i slično gde su svi obavešteni ili čak i prisutni i nema laganja i glupiranja. Razumljivo je da svako posle 10, 15 godina zeli da proba nešto novo i nije to strašno. Strašno je da se porodica razara i brak rastura zbog pola sata do sat gimnastike.Zasto su onda ljudi protiv prevara ili menjanja partnera?
GUbljenje vremena sve su na isti sablonZasto su onda ljudi protiv prevara ili menjanja partnera?
pa onda promenimo i mamuZasto su onda ljudi protiv prevara ili menjanja partnera?
Pa verovatno ima i kojima to ne smeta...Zasto su onda ljudi protiv prevara ili menjanja partnera?
UpravoTo što su ljudi protiv prevara je ok. Meni nije jasno zašto su protiv nekog swinga i slično gde su svi obavešteni ili čak i prisutni i nema laganja i glupiranja. Razumljivo je da svako posle 10, 15 godina zeli da proba nešto novo i nije to strašno. Strašno je da se porodica razara i brak rastura zbog pola sata do sat gimnastike.
Mi sve napravimo na tragediju umesto da uživamo. Francuzi napravili nacionalni identitet na uzivanju u ljubavi i to rade otvoreno i na ljudski način. Kod nas odmah tuče, prijave, provokacije, deobe imovine, rastrzanje dece itd.Upravo
Zato što ljudi lažu i onda izgubiš poverenjeMi sve napravimo na tragediju umesto da uživamo. Francuzi napravili nacionalni identitet na uzivanju u ljubavi i to rade otvoreno i na ljudski način. Kod nas odmah tuče, prijave, provokacije, deobe imovine, rastrzanje dece itd.
Znam. Umesto da svako kaže šta misli. Sami ljudi sebi stave okove pa se onda lomataju da ih skinu. Treba pričati, pričati i pričati. Treba znati i razgraničiti neke stvari šta su i ne mešati ih u druge.Zato što ljudi lažu i onda izgubiš poverenje
Vidis da @tab503 ne moze ni Vučića da prevari i ostavipa onda promenimo i mamu
nadjimo bogatiju lepsu..
cek to ne moze jel, svoja mama je najlepsa...
tako i svoja ljubav
vise internet nasilja koje ispoljavas ne znaci da si vise u pravu.Vidis da @tab503 ne moze ni Vučića da prevari i ostavi
Kamoli nesto drugo
a ko je protiv?Zasto su onda ljudi protiv prevara ili menjanja partnera?
zasto se uvek misli da ljudi menjaju partnera jer zele lepse i bogatije?pa onda promenimo i mamu
nadjimo bogatiju lepsu..
cek to ne moze jel, svoja mama je najlepsa...
tako i svoja ljubav
kad se menja partner , ja sam od onih koji to smtraju prevarom. i koji se razilaze.zasto se uvek misli da ljudi menjaju partnera jer zele lepse i bogatije?
znaci bolje ostati sa nekim ko za tebe vise nije emotivni partner nego promeniti jer je to moralnije?kad se menja partner , ja sam od onih koji to smtraju prevarom. i koji se razilaze.
ne pitam se zasto to neko cini... od volje mu.
tako i ti preskoci mene pitati...![]()
to je vec drugi par cipela.znaci bolje ostati sa nekim ko za tebe vise nije emotivni partner nego promeniti jer je to moralnije?
Prevara je nesto drugo jer tu mozes daleko vise izgubiti nego mjenjanje sex partnera bez obzira da li je moralno ili ne a ako nemas ili ne zelis partnera naravno mijenjati sto vise , ljudi koji te kritkuju zbog toga to rade cisto iz ljubomore a ne morala.Zasto su onda ljudi protiv prevara ili menjanja partnera?
filozofijo eve me!Zasto su onda ljudi protiv prevara ili menjanja partnera?