FSB stigao u Srbiju: Ruski obaveštajci istražuju "zvučni top"

Poruka
19.780

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić rekao je da su sinoć u Srbiju došli istražitelji iz ruskog FSB-a, i krenuli sa istragom o navodnoj upotrebi zvučnog topa na protestu 15. marta u Beogradu.Sinoć su došli ljudi iz FSB-a, oni su krenuli od jutros da rade. Obići će davide sve sprave koje mi imamo. Ostaće ovde nekoliko dana, 7 ili 8 i posle toga će izaći sa svojim stavom i oko zvučnog topa, da bismo razvejali još neke od laži. Da bismo mogli da pokažemo čime se sve služe, kako obmanjuju i kako to sve izgleda.​

av je preskočio dva važna pitanja, tj. odgovora:

1. Da li je bilo išta, ili se masa onako podelila i uspaničila bez nekog naročitog razloga?
2. Ako je bilo nešto, šta je to bilo?

Tek kad odgovori na ta pitanja, može da razmatra je li bilo zvučni top ili nešto drugo. Kakvo bezobrazno pašče, bezobrazan i bezobzirno uporan u svom bezobrazluku.

Poslednja izmena od moderatora:
av je preskočio dva važna pitanja, tj. odgovora:
1. Da li je bilo išta, ili se masa onako podelila i uspaničila bez nekog naročitog razloga?
Tek kad odgovori na ta pitanja, može da razmatra je li bilo zvučni top ili nešto drugo. Kakvo bezobrazno pašče, bezobrazan i bezobzirno uporan u svom bezobrazluku.
Meni nije jasno sto se iko uzbudjuje oko tako glupe teme, pa policija usred Berlina tukla propalestinske demonstrante, treba izbaciti Nemacku iz EU hitno.
https://avaz.ba/vijesti/globus/8949...tinskim-demonstrantima-snimljen-napad-na-zenu
Policija je saopćila da su demonstracije održane bez dozvole i da su remetile kretanje ljudi.

Poslednja izmena od moderatora:
Meni nije jasno sto se iko uzbudjuje oko tako glupe teme, pa policija usred Berlina tukla propalestinske demonstrante, treba izbaciti Nemacku iz EU hitno.
https://avaz.ba/vijesti/globus/8949...tinskim-demonstrantima-snimljen-napad-na-zenu
Policija je saopćila da su demonstracije održane bez dozvole i da su remetile kretanje ljudi.
Kakve veze ovaj tvoj upis ima sa mojim pitanjima, pa me citiraš?

I ne vidim svrhu dolaska. Nisu neki forenzički ostaci ostali nna zidovima.
Jedino mogu da istražuju snimke, a njih su mogli da pošalju mejlom za Rusiju.

Sve u svemu, preventivno sprečiti spin isticanjem da av izbegava glavna pitanja:

Evropi mora da odgovori do ponedeljka.

Daffy Duck Waiting GIF

Kakve veze ovaj tvoj upis ima sa mojim pitanjima, pa me citiraš?

Top je morao opaliti sa nekog mesta u blizini kralja Milana. Odakle, imaš li lokaciju? Imaj u vidu da bi demonstranti koji su se zatekli u blizini mesta opaljenja popadali na zemlju i zaista bi završili u urgentnom.

Kako objašnjavaš činjenicu da reporter N1 koji se nalazio stotinak metara daleko nije čuo apsolutno ništa osim mase koja panici iz nekog razloga (sam je spekulisao kako je možda auto uleteo u masu) ?

Back
OSZAR »