Da li će A.V. na 100.-godišnjicu Hitlerovog "Mein Kampf-a"...objaviti svoju knjigu "Kako sam pobedio obojenu revoluciju" ?

Grom_sa_neba!

Buduća legenda
Poruka
32.854
...

Dakle...
Ostalo je još nešto malo do Vidovdana...za kada nam je Vučić najavio objavu svoje knjige "Kako sam pobedio...."

NDa...naslov zvuci malo kao "Mein Kamf" tj "Moja borba..."

Ali ne samo naslov...
Sasvim slucajno... (ili mozda i ne...) to će se desiti ove godine i to baš tu negde na 100-godišnjicu Hitlerove objave Mein Kampf-a...:eek::eek::eek:

"Mein Kampf"
https://sh.m.wikipedia.org/wiki/Mein_Kampf
Prvi pasus je nazvan "Eine Abrechnung" (Obračun), i izdat je 18. jula 1925. godine. Drugi pasus je nazvan "Die nationalsozialistische Bewegung" (nacionalsocijalistički pokret) i izdan je 1926. godine.
Hitler je knjigu nazvao "Viereinhalb Jahre des Kampfes gegen Lüge,Dummheit und Feigheit" (Četiri i pol godine borbe protiv laži, gluposti i kukavičluka).
Njegov izdavač Max Amman odlučio je da je naslov predug i prekompliciran i knjigu je objavio pod imenom "Mein Kampf".

Ako neko sumnja da će Vučić uspeti da za 28 dana napiše knjigu...
Setite se da mu je politički otac skriboman Šešelj...otac toalet romana sa upečatljivim naslovima...koje je služba štancala preko noći...

@Jugoslav Čvarak šta ti misliš...?
Da li će Vučić stići da napiše "Moju borbu..." ? :think:

...

Ali ne samo naslov...
Sasvim slucajno... (ili mozda i ne...) to će se desiti ove godine i to baš tu negde na 100-godišnjicu Hitlerove objave Mein Kampf-a...:eek::eek::eek:

...

...
:mrgreen:

Zadržimo se na trenutak na tom "i to baš tu negde".
Kolika je +/- tolerancija (u danima) da se poklopi sa 100-godišnjicom Adijeve knjige?

:mrgreen:

Zadržimo se na trenutak na tom "i to baš tu negde".
Kolika je +/- tolerancija (u danima) da se poklopi sa 100-godišnjicom Adijeve knjige?

Ako je Vucic rekao da ce to objaviti za Vidovdan...to je 28.06.2025.

Dakle godina je definitivno 100.-ta godisnjica "Mein Kampf-a"...

I sigurno dakle u okviru mesec dana tačne stogodišnjice tj prve objave spisa iz "Mein Kampfa"...

A ako AV malo bude kasnio sa štampom...možda to bude i tačno u dan na tu neku godišnjicu "Mein Kampfa"...

Nego...
Provali naslov koji je Hitler hteo da da knjizi:
Hitler je knjigu nazvao "Viereinhalb Jahre des Kampfes gegen Lüge,Dummheit und Feigheit" (Četiri i pol godine borbe protiv laži, gluposti i kukavičluka).

Zvuci pomalo kao "Kako sam pobedio obojenu revoluciju..." :whistling:

...

1000009689.jpg

Ako se poklopi onda će @Grom_sa_neba! iz dana u dan pisati o tome kako je Председник Републике Србије, Господин Председник Александар Вучић, Adijeva reinkarnacija.
Po čemu ? Dovođenjem njemačkih firmi u Srbiju gdje i Grom_sa_neba vijerovatno radi ?!

Ako se poklopi onda će @Grom_sa_neba! iz dana u dan pisati o tome kako je Председник Републике Србије, Господин Председник Александар Вучић, Adijeva reinkarnacija.

Ma njega vozaju savetnici i MK ultra okultnjaci sa Zapada koji mu i podmecu te "slucajnosti" i onda se sprdaju s njim jer on slepac to ne vidi...

Kao kad je Cvijetin Milivojevic provalio da je za one izbore imao isti slogan kao slogan Nacisticke stranke iz 1933. i sl.

Znaci njega mentalno vozaju MK Ultra mentori sa Zapada, koji su ga programirali...

A što se tiče reinkarnacije...
Znas vec da sam pominjao da je Angela Merkel tajna kci Hitlera...iz njegovih dana boravka u Patagoniji gde je prebegao i skrio se i ziveo posle WW2...

Angela Merkel koja je hvalila Vucica za poslusnost...i kojoj se on sa strahopostovanjem divio...

...

Nije iskljuceno...kad nekome padnu na glavu...kao što je očigledno nekoliko Šešeljevih tomova palo AVtihristu na glavu...pa sad svi trpimo te čvoruge...

...
E, kad smo kod ta dva gospodina i one zlonamjerne fotomontaže, kupio sam si nedavno gajbu Jelena.
Opet se potvrdilo ono što uvijek kažem, kada me ljudi pitaju koje mi je pivo najbolje - ohlađeni lager, a koji mu je naziv i što piše na etiketi, manje je bitno.
Kod vina se točno osjeti razlika, ali kod piva baš i ne.

...

Dakle...
Ostalo je još nešto malo do Vidovdana...za kada nam je Vučić najavio objavu svoje knjige "Kako sam pobedio...."

NDa...naslov zvuci malo kao "Mein Kamf" tj "Moja borba..."

Ali ne samo naslov...

"Mein Kampf"
https://sh.m.wikipedia.org/wiki/Mein_Kampf

Ako neko sumnja da će Vučić uspeti da za 28 dana napiše knjigu...
Setite se da mu je politički otac skriboman Šešelj...otac toalet romana sa upečatljivim naslovima...koje je služba štancala preko noći...

...
28 dana...zanimljiv broj...nesto me asocira na 28 nedelja i one sa virusima sto piju krv drugima a i bas lice tako divlji na srpske radikale

Po čemu ? Dovođenjem njemačkih firmi u Srbiju gdje i Grom_sa_neba vijerovatno radi ?!

Pošto je tebi to malo znakovitih slučajnosti...
Pojačaćemo dozu...
Pazi sad...

1) Rođendan Vučića = 5. Mart

2) Poslednji izbori u Nacističkoj Nemačkoj održani kad?

March 1933 German federal election​

https://en.m.wikipedia.org/wiki/March_1933_German_federal_election
Federal elections were held in Germany on 5 March 1933, after the Nazi seizure of power on 30 January and just six days after the Reichstag fire. The election saw Nazi stormtroopers unleash a widespread campaign of violence against the Communist Party (KPD), left-wingers.
They were the last multi-party elections in a united Germany until 1990.

P.S.
@Jugoslav Čvarak priznaj da sam maher 😎

...

Znači svi koji su rođeni 5.3.su slični Hitleru ?
Rijetko se rađaju takvi maheri ko ti.

Ne mora znaciti da si ti Simo DubokoDržavić...
Nego šalu na stranu...jer ti si samo obicni forumas (sem ako nisi Luka Kebara...onda ok...)

Ali ovde govorimo o istorijskim procesima i liderima naroda u odredjenim trenucima...tako da je sve u vezi njih indikativno...i vredi obratiti paznju...na svaki sinhronizitet...

...

Back
OSZAR »