Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Kuta vise nije sto je bila,bio sam i prije i poslije teroristickih napada i poznavao sam te tipove koji su izginuli u napadu. Idi negde malo izvan,mislim da se Seminjak zove gdje sam drugi put bio blizu Kute, Ubud je lijep,odi na sjever ,ujutro imas eksurzije gdje stotine delfina love ribe , roniti.Sanur je vise ako volis mir ,ribu da jedes na plazi je bilo super prije sad ne znam ,iznajmi motoric ili skuter i sam prosetaj ,pazi se malo kruzinih tokova,penjanje na vulkan mi je bez veze. toliko se sjecam ,davno je bilo
Ako idete preko ovih naših Jungle ili Disko Drugara, moja preporuka je da ispratite njihove izlete, jer to je jedini način da se više vidi za tako kratko vreme.
Lično ja sam po JI Aziji u svom aranžmanu putovao po 3 nedelje i to u više navrata pa opet nisam stizao da vidim i doživim sve što sam hteo. Sa ovim sam bio na Sejšelima isto tako neka tura valjda 13 dana i koliko god da ne volim da zavisim od drugih i da mi određuju vreme, ipak se upakovalo dosta toga sa tim izletima za to kratko vreme.
Nisam konkretno bio na Baliju ali po iskustvima nekoh mojih prijatelja a jedan je i živeo tamo par meseci, ne očekujte neke epske plaže ali unutrašnjost je zato magična.